Otthonosan kialakított panzió – Olcsó szállás Budapest

Keressen minket foglalalási oldalunkon budapesti szállásfoglalása kapcsán!

Olcsó szállás Budapest belvárosához közel

Az olcsó szállás Budapest belvárosához közel fekszik. Panziónkat olyan környéken szerettük volna kialakítani, amely már csendes, nyugodt városrészen fekszik. De mégis könnyen és rövid időn belül megközelíthető a belváros. Ha a fővárosba látogatunk fontos, hogy magunkba szívjunk valamennyit a nyüzsgésből,a tömegből, az emberekből. De pihenni nyugodt környéken lehet igazán jót. Panziónk Budapesten, a XIX. Kerületben található, az Irányi Dániel utca 47. szám alatt. Címünk könnyen megközelíthető. A belvárosból tömegközlekedései eszközökkel, Kőbánya-Kispestről induljon el a Szabó Ervin utcán, majd forduljon balra a Bethlen Gábor utcára. Az első kereszteződésnél menjen tovább egyenesen a Móricz Zsigmond után. A Móricz Zsigmond és Irányi Dániel utca kereszteződésénél érkezik meg címünkre. Ez nem hosszú táv. Ha autóval érkezik a fővárosba, panziónkban zárt parkolási helyet tudunk biztosítani. Autóval sem bonyolultabb a belvárosból történő megközelítésünk. Az Üllői úton kell elindulni, a 4-es út irányába. Kispesten forduljon balra a Simonyi Zsigmond utcára. Innen kb. 300 méter múlva forduljon jobbra a Móricz Zsigmond utcára. A Móricz Zsigmond és Irányi Dániel utca kereszteződésénél érkezik meg hozzánk.

Panziónk kialakítása – Olcsó szállás Budapest

olcsó panzió budapestAz olcsós szállás budapesti kínálatából széles körben válogathat. Sok szállás, hotel hirdeti magát olcsó szállás Budapest címszó alatt, de mielőtt kiválasztaná végleges szállását járjon utána, hogy a hirdetésben megadott információk mennyire valósak. Panziónk kialakításában semmi giccs nincs, nem a luxus a fő szempont. Sokkal fontosabbnak tartottuk, hogy egy olyan panziót alakítsunk ki, ahol vendégeink kedvező áron érezhetik magukat otthon. A szobák különböző méretűek, különböző árakon vehetők igénybe.

A legkisebb szobánk a félszoba, ideális egy éjszakás tartózkodásokhoz, vagy abban az esetben, ha az ember nagyon spórolni akar. Felszereltségét illetően az alap elemek találhatóak meg a szobában, mint ágy, polc, TV, Wifi, egy lehajtható asztalka. A WC és a zuhanyzó beépítése a legtöbb szobába nem történt meg. Ezek közös használatúak, a folyosókon találhatóak. A zuhanyzó beépítése a kétágyas Standard szobákba került megvalósításra, és az Apartmanba. Ez a két szoba a legnagyobb. A standard két ágyas, és nincs benne konyhasarok, ezzel szemben az apartman négy ágyas és a szobába konyhasarkot is kialakítottunk. Ez a szobánk tökéletes több napos családos kirándulásokhoz. Wifi elérhetőség mindegyik szobában van.

Szobafoglalás – Olcsó szállás Budapest

Szobafoglalásra weboldalunkon keresztül is van lehetősége. Csak annyit kell tennie, hogy a szobafoglalás alatti menüpontban található űrlapot kitölti és elküldi nekünk. Amennyiben bármilyen kérdése merül fel az olcsó szállás Budapest városában található panzióját illetően elérhetőségeinken keresztül érdeklődhet. Kereshet minket skype-on, mailen keresztül, telefonon vagy akár küldhet nekünk faxot is. Weboldalunkon találhat képeket és részletesebb leírásokat a szobákról. A zárt parkoló kialakításával is vendégeinknek szerettünk volna kedvezni. Nem csak a szobák kialakításánál törekedtünk az otthonosság érzésére, a panzió minden részletében ügyeltünk a kellemes hangulat megteremtésére. Bármilyen kérdése van az olcsó szállás Budapest városában található panzióját illetően keressen minket bizalommal!

Keressen minket foglalalási oldalunkon budapesti szállásfoglalása kapcsán!