Olcsó szállás Budapest városában, minőség kedvező áron

Keressen minket foglalalási oldalunkon budapesti szállásfoglalása kapcsán!

Mennyit kérhetnek, olcsó szállás Budapest városában

olcsó szállás Budapest - Jade PanzióOlcsó szállás Budapest városában sok van, na de mi az ami igazán olcsósnak számít és mi az, amiről csak azt hisszük olcsó. Ez egy nehezen meghatározható kérdéskör. Egy szállás árát több szempont határozza meg együttesen, az alapvető tényezők, amik meghatározhatják egy szállás árát a következők:
–          a szállás helye, pontosabban, hogy mennyire van messze a belvárostól
–          a szobában található ágyak száma
–          az igénybe vehető extra szolgáltatások.

Mi befolyásolja az árat – Olcsó szállás Budapest

Alapvetően ezek azok a szempontok, amik befolyásolhatják a szoba árát. Ha egy kétszemélyes szobát foglalunk, az értelemszerűen többe fog kerülni, mint egy egyszemélyes, hiszen a szoba árába bekalkulálják azt is, hogy ketten fognak ott lakni. Ha több időre veszünk ki szobát nagyon figyeljünk a szezonális akciókra, egy-egy akció keretében könnyen juthatunk olcsóbban hozzá ugyanahhoz a szobához, de természetesen ez csak akkor éri meg, ha már eleve több időre béreltünk volna szobát. Az olcsó szállás Budapest városában azonban ritkán hirdet ilyen akciókat, de azért érdemes figyelni.  Ha többen megyünk, de nem akarunk sokkal többet fizetni kérdezzünk rá, hogy pót ágyazható-e a szoba, ha igen ezzel sokat spórolhatunk. A kisebb szobáknál ez az opció nem él, hiszen a helyhiány ezt nem teszi lehetővé.

Az igénybe vehető extra szolgáltatások köre a kisebb hoteleknél, moteleknél jóval kisebb kínálattal bír, mint egy nagy szállodánál. A nagy szállodáknál az extra szolgáltatásokba beletartozik a szauna és egyéb wellness szolgáltatások, mosatás, étkezési lehetőség, és lényegében bármi. A szállodának mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy vendégei a lehető legnagyobb kényelmet élvezhessék. Ha azonban az olcsó szállás Budapest kategóriában keresünk magunknak szobát, az ilyen jellegű szolgáltatások mértéke jelentősen megcsappan. Úgy vélem ez nem is adhat okot felháborodásra. Az olcsó szállásnak igényesnek, tisztának kell lennie, ez alapvető elvárás minden típusú szállással kapcsolatban, de ennél jóval többet nem igazán várhatunk el. Az olcsó szállás Budapest városában nem mindegy, hogy hol van, a belvárosban egy olcsó szállás jóval drágább, mint egy a belvárostól kicsit távolabb eső olcsó szállás. A belvárostól való távolság nagyban befolyásolja a szállás árát, nem is csak a távolság az ami számít, hanem az is, hogy a szállás hogyan közelíthető meg, ha jó a tömegközlekedés a távolság kevésbé számít, viszont, ha tömegközlekedési eszközzel nehezen megközelíthető a szállás könnyen előfordulhat, hogy sok vendéget elveszít csak ez miatt.

Milyen extra szolgáltatásokra számíthatunk – Olcsó szállás Budapest

olcsó szállás Budapest - ReggeliAz olcsó szállás Budapest városában extra szolgáltatásként biztosíthat zárt parkolóhelyet, ez banális szolgáltatásnak tűnhet, pedig nem az, nagyon nem mindegy, hogy autónk az utcán, vagy egy biztonságos, zárt parkolóban áll. Extra szolgáltatásnak, bár egyre evidensebb kellék az internet kapcsolat hozzáférésének biztosítása. A mai világban ez evidens, de ennek ellenére még mindig pozitívumnak számít egy szállással kapcsolatban. Az étkezés a kisebb szállodákban változó, az, hogy az adott egység biztosít-e étkezési lehetőséget az a szobák számától és a szállás jellegétől függ. Ha egy szállás apartman jelleggel adja ki szobáit teljes felszereltséggel, akkor valószínűleg ezzel az étkeztetést is letudja. A kisebb szállásokon, ahol pár szoba áll a vendégek rendelkezésére hasznosabb egy kisebb konyhasarok kialakítása. Ennyi főre nem érné meg külön konyhai személyzetet fenntartani az olcsó szállás Budapest üzemeltetői számára.

Keressen minket foglalalási oldalunkon budapesti szállásfoglalása kapcsán!