Olcsó szállás Budapest városában azonnal

Keressen minket foglalalási oldalunkon budapesti szállásfoglalása kapcsán!

Panziónkról – Olcsó szállás Budapest

Olcsó szállás Budapesten sok van, az ide látogatók elé igen széles kínálat tárul. Ajánlott a szobafoglalás előtt alaposabb kutatómunkát végezni, mert sajnos sokszor, amikor egy szállást úgy kínálnak, hogy olcsó szállás Budapest nem azt tartalmazza, nem azt nyújtja, amit eredetileg a hirdetés szerint. Mindnet megteszünk annak érdekében, hogy leendő vendégeinket tájékoztatni tudjuk. Több csatornán tettük magunkat elérhetővé, skype, email, telefon, és saját weboldalunk is van. A weboldalon részletes leírást találhatnak szobáinkról, azok berendezéséről és árairól. Képgyűjteményünkön keresztül be is pillanthat egy-egy szoba hangulatába.

Kiadó szobák – Olcsó szállás Budapest

Panziónkban négy különböző szoba közül választhatnak az ide látogatók. Próbáltuk úgy összeállítani a szobák kínálatát, hogy az a lehető legszélesebb vendégkör igényeit elégítse ki.

  1. olcsó szállás budapestenFélszoba; ez a legkisebb méretű szoba és egyben ez a legolcsóbb is. A szoba mérete kicsi, de egy személy számára tökéletes.  A szoba felszereltsége minden szükséges alap kelléket tartalmaz. Ágy, polc, lehajtható asztalka, szék, fogas és kábel TV, található a szobában.  A zuhanyzó és a WC a folyosón található.
  2. Basic szoba; a legegyszerűbben úgy lehetne leírni ezt a szoba típust, hogy a kétszemélyes félszoba. Felszereltségét tekintve ugyanaz, mint a félszoba, csak éppen méretét illetően vannak eltérések. A basic szoba két személyes.
  3. Standard szoba; ez a szobánk is két személyes. Alap felszereltsége hasonló, mint a basic szobánál, egyetlen lényeges különbséggel, hogy ennél a szobánál már nem a folyósón, hanem a szobához külön tartozó  mellékhelység és a zuhanyzó van.
  4. Apartman; a legnagyobb szobatípus, családok számára is tökéletes szállás akár hosszabb tartózkodásra is. A szobában négy személy kényelmesen elfér, de igény szerint, akár pót ágyazható is a szoba. A szoba alapfelszereltsége alapvetően ugyanazokat a bútorokat tartalmazza, mint a többi szoba, azzal a különbséggel, hogy apartman helységünkben konyhasarok is kialakításra került. Külön asztallal és négy székkel.

Olcsó szállás Budapest belvárosához közel

Az olcsó szállás Budapest belvárosához közel nyugodt, csendes környezetben és rendkívül méltányos áron kínálja szobáit. Természetesen minden szobában van Wi – Fi elérhetőség. Panziónk igény szerint zárt parkolót is tud biztosítani vendégeinek. A belváros közel van, akár tömegközlekedéssel, akár saját autóval is könnyen és gyorsan megközelíthető. Budapest télen és nyáron egyaránt bővelkedik programlehetőségekben és látnivalókban. Mint ahogy azt egy korábbi cikkünkben már részleteztük, nyáron rengeteg strand közül választhatnak az ide látogatók. A fővárosi állatkert az év majdnem egész részében különleges programot kínál. A múzeumok, színházak széles műsorprogrammal várják a nézőket. De panziónk azok számára is tökéletes szálláslehetőség, akik munka ügyben utaztak a fővárosba. Az olcsó szállás Budapesten közel van a belvároshoz, de mivel azon kívül esik így biztosítani tudjuk vendégeinknek a csendes környezetben való pihenést.

Keressen minket foglalalási oldalunkon budapesti szállásfoglalása kapcsán!