Olcsó szállás Budapest belvárosához közel

Keressen minket foglalalási oldalunkon budapesti szállásfoglalása kapcsán!

Olcsó szállás Budapest belvárosától nem messze

Az olcsó szállás Budapest városában az Irinyi Dániel utcában található. Szállásunk úgy helyezkedik el, hogy este a kertvárosi nyugalmat élvezheti, de ha napközben a belvárosi nyüzsgésben szeretne elmerülni, pillanatok alatt elérheti azt is. Fontosnak tartjuk, hogy a fővárosba utazók megismerhessék Budapest több arcát is. Szállásunk négy különböző típusú szobával várja a vendégeket.

Szobatípusok – Olcsó szállás Budapest

budapest nyugati pályaudvar - olcsó szállásA legnagyobb szobánk az apartman. Az olcsó szállás budapesti kialakításánál próbáltunk arra törekedni, hogy a szállóvendégek igényeit minél szélesebb körben tudjuk kielégíteni. Így például minden szobában van wifi elérhetőség. Az apartman négy ágyas szoba, bérlése 11.500 Forintba kerül egy éjszakára. A helységben konyhasarok is kialakításra került, tökéletes családok számára. A szobába légkondicionálót is szereltettünk fel.

A basic szoba kétágyas, alapfelszereltséggel rendelkező szoba. A wifi és a kábel Tv minden szoba tartozéka. A basic szoba 5500 Forintba kerül egy éjszakára.

A standard szoba szintén kétágyas, de itt a zuhanyzó és a WC a szobához van építve, ez a típus 8500 Forintba kerül egy éjszakára.

A félszoba a legkisebb szobánk, ez csak egy személyes, árát tekintve nagyon kedvező, csupán 3500 Forintba kerül egy éjszakára. Ez a szobatípus tökéletes átutazóknak egy-egy éjszakára. Természetesen TV és Wifi elérhetőség ebben a szobában is van.

Minőségi olcsó szállás Budapest belvárosához közel

Az olcsó szállás Budapest belvárosában gyakori hirdetési szöveg. Azonban mielőtt lefoglalnánk, egy szobát alaposan tájékozódjunk. Sajnos sokan próbálnak meg visszaélni ezzel a csábító szlogennel. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy leendő szállóvendégeink elégedettek legyenek. Honlapunkon képekkel mutatjuk be a szobákat és pontos leírással egészítjük ki azokat. Fontosnak tartjuk, hogy leendő ügyfeleink tájékozódni tudjanak árainkról. Többféle csatornán is elérhetővé tettük magunkat, bármilyen kérdése merül fel, akár a szobákkal, akár a szobafoglalás menetével, érdeklődjön bátran.

A szobafoglalás menete – Olcsó szállás Budapest

Az olcsó szállás Budapest városában többféleképpen is lefoglalható. A szobafoglalás legegyszerűbb módja, a honlapunkon megtalálható rendszer használatával. Semmi más dolga nincs, csupán beírja a kért adatokat, mint név, telefonszám, email cím, megjelöli az érkezés napját, várható idejét, azt, hogy hány éjszakát szeretne szállásunkon tölteni és, ha egyéb kérdése, kérése van azt a megjegyzés rovatba tudja beírni. Az ellenőrző kód biztonsági okokból van. Amint megkapjuk foglalását emailban visszaigazolást küldünk. Szállásunk nagy előnye, hogy zárt parkolóval rendelkezik. Így autóját éjszakára is biztonságban tudhatja, és nem kell parkoló jegyek vásárlásával foglalkoznia. Panziónk autóval is könnyen megközelíthető és a tömegközlekedési eszközökkel is egyszerűen hozzánk lehet találni. Bármilyen kérdése merül fel, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeken. Az olcsó szállás Budapest városában egész évben várja a vendégeket!

Keressen minket foglalalási oldalunkon budapesti szállásfoglalása kapcsán!