Budapest fürdői – Olcsó Szállás Budapest városában

Keressen minket foglalalási oldalunkon budapesti szállásfoglalása kapcsán!

Olcsó szállás Budapest városában

Olcsó szállásunk Budapest belvárosához közel található. A főváros gazdagon kínál élményeket az ide látogatóknak télen és nyáron egyaránt. Szállásunkon többféle szoba közül választhat, a panzió nyugodt, csendes környéken található, ám mégis közel van a belvároshoz.

Szobák – Olcsó szállás Budapest

Kétágyas szobánk alapfelszereltsége 2 ágy, szekrény, asztalka, 2 szék, Kábel TV, zuhanyzó, WC, és természetesen Wi-Fi elérhetőség.

Basic kétágyas szoba felszereltsége: 2 ágy, szekrény, asztal, 2 szék, Kábel TV, Wi-Fi elérhetőség. Ennél a szobánál a zuhanyzó és WC a folyosón található.

Lehetőség van apartman bérlésére is, ennek alapfelszereltsége 4 ágy, szekrény, asztal, 4 szék, konyhasarok hűtővel, légkondicionáló, Kábel TV, és Wi-Fi elérhetőség.

Egyágyas szoba bérlése is lehetséges, ennek felszereltsége: egy ágy, polc, lehajtható asztalka, szék, fogas, Kábel TV, Wi-Fi. Zuhanyzó és WC ennél is a folyosón található.

Bármilyen kérdése merül fel szobáinkkal, azok foglalásával vagy árával kapcsolatban, érdeklődjön bizalommal elérhetőségeinken.

Az olcsó szállás Budapesten a következő elérhetőségeken kereshető fel. Telefon a +36 (1) 281 4256 számon vagyunk elérhetőek, de írhat akár faxot is a +36 (1) 707 4256 számra. Mobilon is elérhetőek vagyunk a +36 (70) 258 5958 számon. Kérdéseit e-mailban is elküldheti a jade47@freemail.hu címre, illetve skypeon is megtalálhatók vagyunk pensionjade felhasználónévvel.

Fürdők – Olcsó szállás Budapest

olcsó szállás Budapest városábanBudapesten számtalan fürdő közül válogathatunk, változatos kínálatban. Gyógyfürdő, strandfürdő, fedett és szabadtéri egyaránt található a választékban.  A fővárost bármelyik évszakban megéri meglátogatni, mindig széles körű kínálattal várja a turistákat. A fürdőzésnek nyáron van főszezonja, a következő összefoglalónkkal szeretnénk segíteni vendégeinket a tájékozódásban, illetve a választásban.

A Palatinus Strand a Margitszigeten található, tizenegy szabadtéri medencével várja a látogatókat a csodás környezetben fekvő fürdő. A fürdő nem csak a strandolni vágyóknak nyújt kielégítést, hiszen területén sportpálya, csúszdák és számos más szabadtéri elfoglaltságnak ad teret.

A Csepeli Strandfürdő szintén színes kínálattal várja  a látogatókat, gyermekmedence, termálmedence, strandmedence, élménymedence és számos szabadtéri szórakozási lehetőség várja az ide látogatókat. Még fürdőruha kölcsönzésére is lehetőség van.

A Csillaghegyi Strand Budapest legrégebbi fürdője. Gyönyörű kialakítással, csendes, nyugodt környezettel várják az ide látogatókat. Azoknak lesz csodás élmény a Csillaghegyi strand, akik a természetközelséget szeretik.

Az olcsó szállás Budapesten nem csak a strandokról adhat tájékoztatást. Sok és igen különleges gyógyfürdővel is büszkélkedhet fővárosunk.

A Dagály Termálfürdő wellness, fitness és egyéb gyógyszolgáltatásokkal várja az ide látogatókat. A fürdő területéhez nagy kiterjedésű parkosított terület tartozik.

A Dandár Gyógyfürdő a Ferenc városban található. A fürdő török mintára épült, igazán különleges élményt kínál a látogatóknak.

A Gellért termálfürdő tizenhárom medencével áll a fürdőzni vágyók rendelkezésére. A Gellért fürdő kínálata talán a legszélesebb. a wellness szolgáltatásoktól kezdve a kozmetikán és a  fodrászaton keresztül lehetőség van naturista napozásra, fogászatra és valutaváltásra is. Záróra után rendezvények szervezése is lehetőséges.

A felsorolt strandok és gyógyfürdők csak kicsiny ízelítők a Budapest városában található fürdőkből, a Király Gyógyfürdő, a Lukács Fürdő, a Paskál Strandfürdő szintén felejthetetlen élmény nyújtanak a látogatóknak.

Olcsó szállásunkon Budapest városában mindenben a vendégek szolgálatára állunk, segítünk abban, hogy a fővárosban töltött időt minél színesebben tudják kihasználni!

Keressen minket foglalalási oldalunkon budapesti szállásfoglalása kapcsán!