A legjobb olcsó szállás Budapest városában

Keressen minket foglalalási oldalunkon budapesti szállásfoglalása kapcsán!

Olcsó szállás Budapest városában, mennyi az annyi

Olcsó szállás Budapest városában sok van, a fővárosba utazó sok alternatíva közül választhatnak. De, hogy mi számít olcsónak azt nagyon nehéz megmondani. Az ár mindig relatív, viszonylagos. A sok különböző tényező együttesen határozza meg azt, hogy az adott szállásért elkért pár olcsónak számít-e. A tényezők amik befolyásolják az árat a következők:

–          hol található az olcsó szállás Budapest városán belül
–          mivel van felszerelve a szobánk
–          a szállás minősége
–          apró, de fontos tényező, hogy tudnak-e zárt parkolót biztosítani.

olcsó szállás Budapest városábanEzek együttesen kell, hogy meghatározzák a szállás árát. A fővárosban a konkurencia igen erős, rengeteg kisebb-nagyobb panzióval találkozhatunk, akik mind az olcsó szállás lehetőségével kecsegtetnek, alaposan tájékozódjunk mielőtt döntünk. Nagyon sokan jártak már rosszul, azért, mert csupán az ár figyelembe vételével hoztak döntést. Úgy gondolták milyen jól jártak, de mikor odaértek a szállásra kiderült, hogy lényegében egy kis egérlyukat béreltek. Mindenképpen próbáljunk meg minél több fórumon keresztül informálódni.

Milyen a jó olcsó szállás Budapest városában?

Erre a kérdésre leginkább úgy lehet válaszolni, ha a fentebb említett szempontokon végigmegyünk és megnézzük melyiknek hogyan kell megfelelnie egy olcsó szállásnak, ahhoz, hogy azt mondhassuk ez egy jó olcsó szállás Budapest városában.

Az olcsó szállás Budapest városban akkor tartozik a legjobb olcsó szálláslehetőségek közé, ha közel van a belvároshoz, ez azt jelenti, hogy a belváros körülbelül 10 perc alatt megközelíthető körzetében kell lennie. Ami ettől kintebb van, annak a szállásnak már hiába olcsó az ára, a ki- beutazgatás költségét, ha hozzászámoljuk, az összköltségeinkhez ugyanott vagyunk, mintha a belvároshoz közelebb néztünk volna egy picit drágább kategóriájú szállást. Ha van autónk, akkor a benzin lehet sok, bár ennél kevésbé jelentős az a plusz egy-két-három… kilométer, de ha nincs a tömegközlekedés, a sűrű átszállások megdobhatják pesti tartózkodásunk költségeit.

Parlament - BudapestAz olcsó szállásnak Budapest városában természetesen nem kell egy mini hotelnek lennie, de legyen szépen kialakított, igényesen berendezett és makulátlanul tiszta. Ha ezek a feltételek nem teljesülnek hiába olcsó a szállás, az ott töltött idő nem lesz felhőtlen. Egy olcsó szállásnak nem kell luxus dolgokkal felszerelve lenni, de a maga nemében legyen nagyon igényes, attól, hogy nincsenek extrák, még szépen berendezett, tiszta szoba várja a vendégeket.

A zárt parkoló nagyon fontos, minél közelebb vagyunk a belvároshoz, annál fontosabb, erre több ok is van. Egyik részről nem kell a szabályos parkolás terhét cipelnünk, melyik a fizetős rész, melyik nem, hol tudunk fizetne, másrészről pedig sokkal nagyobb biztonságban tudhatjuk autónkat. A zárt parkoló díját extraként hozzászámolják a szoba árához és mindenki jól járt, a parkolás még így is olcsóbban jön ki, mintha a parkoló órába kellene dobálnunk a pénzt és a biztonság érzetéért egyébként is megéri fizetni.

Olcsó szállás Budapest, mivel legyen felszerelve a szobánk?

Az olcsó szállás Budapest városában széles kínálatot tár az idelátogatók elé, a széles kínálat, erős konkurencia miatt a lehetőségek is szélesek, vannak, akik az árakkal akarnak csalogatni, és vannak, akik a fix áraikon nem változtatnak ugyan, de a szállás minőségén erősen javítanak. Alapvetően az olcsó szállástól elvárhatjuk, hogy legyen TV a szobánkban és legyen internet hozzáférési lehetőség biztosítva. Ezek alapvető dolgok, minden egy az olcsó szállás Budapest városában, kategóriájában extrának számít.

Keressen minket foglalalási oldalunkon budapesti szállásfoglalása kapcsán!