A legjobb olcsó szállás Budapest városában

Keressen minket foglalalási oldalunkon budapesti szállásfoglalása kapcsán!

Olcsó szállás Budapest belvárosához közel

Olcsó szállás Budapest városában sok van, csak éppen nem mindegy, hogy hol található az aktuális szállás. A belvárosban lévő szállások általában drágábbak, ennek oka, hogy ott minden közel van. De a belvárosi nyüzsgés nem mindenkinek pihentető. Sok olcsó szállás Budapest városában a külterületeken van, ezek többnyire nyugodt, kertvárosi hangulatot idéznek. Egyetlen nagy hátrányuk a belvárostól való távolságuk. A tömegközlekedési eszközökkel nem biztos, hogy könnyen megközelíthetőek, autóval pedig nem biztos, hogy megéri a folyamatos ingázás, és a parkolójegyek vásárlása.

A Jáde panziónk áthidalja a két szélsőség közötti nehézségeket. Nem a belváros szívében vagyunk, így nincs állandó nyüzsgés és zaj a panziónk közelében. Nyugodt környéken alakítottuk ki panziónkat, úgy, hogy az a belvároshoz is közel legyen, és könnyen megközelíthető legyen.

Hogyan juthat el hozzánk? – Olcsó szállás Budapest

szállás olcsó budapestPanziónkat minden irányból könnyen megközelítheti. Az olcsó szállás Budapest városában Kőbánya-Kispest kerületében található meg. A tömegközlekedési eszközökkel ezt a kerületet kell megcélozni. A kerületen belül a legegyszerűbb útvonal az, ha a Szabó Ervin utcán indul el, majd a Bethlen Gábor utcánál balra fordul. Az első kereszteződésnél egyenesen kell továbbhaladnia a Móricz Zsigmond utcán. A Móricz és az Irányi Dániel utca kereszteződésénél ér célba.

Ha autóval érezik a belvárosból az Üllői úton a 4-es út irányába kell haladnia. Kispesten a Simonyi Zsigmond utcán forduljon balra. Ettől a kereszteződéstől körülbelül 300 méterre a Móricz Zsigmond utcán forduljon el jobbra. Az Irányi Dániel utcai kereszteződésnél találja panziónkat.

Ha nem a belvárosból, hanem vidékről érkezik autóval, akkor a Nagykőrösi utcáról a Kisfaludy utcára kell fordulnia. Kereszteznie kell az Üllői utat, a Simonyi Zsigmond utca irányába. Erről a Móricz Zsigmondra kell ráfordulni. A Móricz és az Irányi Dániel kereszteződésénél találja panziónkat.

Szolgáltatásaink – Olcsó szállás Budapest

Az olcsó szállás Budapesten nem csak az ára miatt kell, hogy előnyös választás legyen. Hiába olcsó egy szállás, ugyanúgy minőségi szolgáltatásokat kell biztosítania.

Panziónkban a vendégek különböző árakon lévő, eltérő méretű szobák közül válogathatnak. A szobák mérete és ára mellett a felszereltségük is más. Kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy azok a szálló vendégek is találjanak megfelelő szobát, akik csak egy, maximum két estét töltenek panziónkban és azok is, akik akár egy hetet is nálunk töltenek. Apartmanunkban konyhasarok is kialakításra került. Mindegyik szobában van kábel TV és Wi-Fi elérhetőség.

Hogyan érhet el minket? – Olcsó szállás Budapest

A kapcsolatot könnyen, több csatornán keresztül is felveheti velünk. Internetes weboldalunk tájékozódhat szobáinkról, árinkról, megközelíthetőségeinkről. A szobákról képeket is láthat. Sőt weboldalunkon keresztül a szobafoglalást is elintézheti. Ha bármilyen kérdése merül fel, megkereshet minket mailben, a jade47@freemail.hu címen. Vagy felveheti velünk a kapcsolatot telefonon is a +36 (1) 281 4256 vagy a +36 (70) 258 5958 számon. De akár skype – on is megtalálhat minket; pensionjade. Az olcsó szállás Budapest városában a Jáde panzióban kedvező áron, minőségi szolgáltatással várja a vendégeket!

Keressen minket foglalalási oldalunkon budapesti szállásfoglalása kapcsán!